Искате да промените нещо в живота си?

Искате нова професия?

Искате да се учите на занаят?

Искате професионализъм?

Искате качествено обучение?

Искате висококласифицирани преподаватели?

Добре дошли в АП Академия

АП Академия разполага със семинарна луксозна зала с до 35 места за малки професионални събития.

Специализации

Маникюр
Педикюр
Ноктопластика
Козметика
Миглопластика
Грим

Това е АП-Академия

АП – академия е проектирана точно за това; давайки ви подходящо време, практически опит в обученията, овладяване на професиите в сферата на красотата с най – добрите преподаватели.

Намиращ се в гр. София, студентите ще се учат и ще практикуват в най-модерно учебно заведение, където нашите преподаватели управляват учебния процес всеки ден.Нашата академия разполага с пълен набор от зали, оборудване и материали . Нашите преподаватели са със дългогодишен опит и много добре познати в професионалната гилдия. По този начин ви позволяваме да разработвате голямо разнообразие от набори от умения, които не само ще повишат качеството и професионализма в отрасъла, но и ще ви осигурят необходимия опит, за да предложите на клиентите си по-напреднало, персонализирано ниво на обслужване.

След завършване и сертифициране, вие ще се присъедините към елитна група на Професионалистите, където вашите умения и опит ще са много търсени от широка мрежа от собственици на салони в цялата страна.

Защо АП–Академия?

АП – Академия е основана на вярата, че всеки има присъща красота, която идва от това, че просто сте различни – уникални – вие.

Разнообразие – истинската същност на красотата.

В АП – АКАДЕМИЯ се стремим да подчертае многообразието, като насърчаваме и подкрепяме изключителната артистичност. Ние предлагаме най-добрите световни продукти за удължаване на мигли както и професионално образованието по Миглопластика , работим с най- добрите найл продукти на пазара, както и предлагаме висококачествено обучение по професии „Маникюр, ноктопластика“ , „Педикюр“ и „Дизайни“.Разполагаме с база за обучение за професия „Козметик“ представена от майстори в областта.Всичко това е за да изградим ново поколение кадри с несравнимо ниво на професионализъм, умения и качество.

Нашата цел и всъщност в основата ни е да изграждаме високо образовани хора, вдъхновяваме ги с артистизъм чрез образование, учим ги да обичат професията, събуждаме чувсвото за самореализацията във всеки един курсист, даваме насоки в развитието на бизнес и намирането на работа.Ние преподавателите сме винаги до вас…