Лицензии

АП – академия е лицензирано звено за гр. София към Център за професионално обучение „Роял“ . Център „Royal“ е официално сертифициран като център за професионално обучение към Министерство на образованието и науката на Р. България с лиценз № 2017121410 от НАПОО /Национална Агенция за Професионално образование и обучение/ към Министерство на образованието. НАПОО е единствената институция в България, предоставяща лицензия на фирмите за професионално обучение.

За справки в НАПОО: позвънете на телефон +359 2 970 66 55 или за вход в регистъра на лицензираните центрове последвайте линка http://www.navet.government.bg

АП – Академия предлага специални адаптирани програми на обучение за всяка професия в областта на естетиката по специалностите: фризьор, козметик, маникюрист-педикюрист, медицински педикюр, перманентен грим, микроблейдинг, миглопластика и други. Всички наши курсове са приспособени за напълно начинаещи или за хора, които биха искали да разширят своите знания и умения в своята област.

В края на курсовете се провежда държавен изпит по теория и практика.

Успешно положилите изпитите по теория и по практика за придобиване на професионална квалификация получават Удостоверение за професионална квалификация.

Успешно положилите държавни изпити по теория на професията и по практика на професията за придобиване на степен на професионална квалификация получават Свиделство за професионална квалификация.

Имате Въпроси? Обадете ни се на телефон: 0894440444 или ни изпратете ни съобщение: antoniatsamparova@gmail.com. Очакваме ви!